Where are sample JCLs are installed?

JES2/3, JCL, utilities.
Previous topicNext topic

Topic Author
RyanFox
Registered Member
Posts: 44
Joined: Sat Jun 15, 2013 12:54 pm
Zodiac: Sagittarius

Where are sample JCLs are installed?

Post by RyanFox » Fri Nov 03, 2017 8:11 am

Hi,

I have been told that when a software in installed on your mainframe, they will also give some sample JCLS to use it. And these JCLs will be installed in some sample library. Where are sample JCLs are installed? Can someone please tell me.




enrico-sorichetti
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 892
Joined: Wed Sep 11, 2013 3:57 pm

Re: Where are sample JCLs are installed?

Post by enrico-sorichetti » Fri Nov 03, 2017 2:02 pm

the information is available in the manuals of the software being installed


cheers
enrico
When I tell somebody to RTFM or STFW I usually have the page open in another tab/window of my browser,
so that I am sure that the information requested can be reached with a very small effort 8-)

User avatar

Robert Sample
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1379
Joined: Fri Jun 28, 2013 1:22 am
Location: Dubuque Iowa
Zodiac: Virgo

Re: Where are sample JCLs are installed?

Post by Robert Sample » Fri Nov 03, 2017 5:17 pm

You probably need to talk to your site support group as well. They install the software and hence know where the installation libraries are. The installation libraries may not have the same high level qualifier as the production software.



Previous topicNext topic

Return to “JCL - Job Control Language.”